Menu

Programma

Het programma is rond! Hieronder zie je alle programma onderdelen. 

Let op: sommige acts zijn doorlopend, omdat het bijvoorbeeld kunstinstallaties zijn of experimenten waar je zelf aan mee kan doen. Dat zie je terug in het blokkenschema of doordat ze geen eindtijd hebben. 

Songspiel, my Videoland door de Veenfabriek

Categorie: Kunst & theater

Speeltijden: 19:15 uur, 21:15 uur, 23:15 uur

Songspiel, my Videoland door de Veenfabriek
icon-wetenschap

Acteurs en muzikanten van de Veenfabriek en spelers van de theatergroep Domino nemen je mee in een gedroomde film van mensen met een verstandelijke beperking. Voorzien wij de wereld niet allemaal op onze eigen manier, beperkt of niet, van betekenis? Wie is eigenlijk beperkter? Wat is normaal? In Songspiel, My Videoland dringen ze door in de binnenwereld van ‘normale’ en ‘niet-normale’ mensen in de zoektocht naar het antwoord op deze vragen. De werelden vloeien in elkaar over. De associatieve en poëtische teksten raken de toehoorder diep in het hart. De voorstelling werd met veel succes overal in Nederland opgevoerd.

Speciaal voor de Nacht van Kunst & Kennis maakt de Veenfabriek een speciale compilatie van de voorstelling met medewerking van cardioloog Harriëtte Verwey van het Leids Universitair Medisch Centrum.