Menu

Programma

Het programma is rond! Hieronder zie je alle programma onderdelen. 

Let op: sommige acts zijn doorlopend, omdat het bijvoorbeeld kunstinstallaties zijn of experimenten waar je zelf aan mee kan doen. Dat zie je terug in het blokkenschema of doordat ze geen eindtijd hebben. 

Leids Cabaret Festival presenteert: de Hygiëna’s

Categorie: Kunst & theater

Locatie: Japanmuseum SieboldHuis

Speeltijden: 20:15 uur

Leids Cabaret Festival presenteert: de Hygiëna’s
icon-wetenschap

Drie jongens in pak die op een blokfluit spelen, een Middeleeuws heldendicht zingen, foute reclamespotjes naspelen en afsluiten met een rap over global warming. Het Vlaamse trio, bestaande uit Tom de Rons, Jeroen Maris en David Vennix werden door de jury geroemd om hun ‘van veel fantasie getuigende absurde invallen’, waarmee zij de juryprijs in de wacht sleepten. Neem plaats en waan je voor 30 minuten in de eigen absurdistische realiteit van de Hygiëna's.

Even toe aan een break van alle wetenschap? Train dan je lachspieren bij één van de shows van het Leids Cabaret Festival. Tijdens de #NKK17 presenteren we de toppers van de afgelopen editie. Enne, wie weet zit hier de nieuwe Dolf Jansen, Najib Amhali of Paulien Cornelisse tussen. Zij begonnen immers ook ooit hun carrière ook bij het Leids Cabaret Festival!