Menu

Programma

Het programma is rond! Hieronder zie je alle programma onderdelen. 

Let op: sommige acts zijn doorlopend, omdat het bijvoorbeeld kunstinstallaties zijn of experimenten waar je zelf aan mee kan doen. Dat zie je terug in het blokkenschema of doordat ze geen eindtijd hebben. 

Leids Cabaret Festival presenteert: PS en zo is het leven

Categorie: Kunst & theater

Locatie: Japanmuseum SieboldHuis

Speeltijden: 00:15 uur, 00:15 uur

Leids Cabaret Festival presenteert: PS en zo is het leven
icon-wetenschap

Een optreden van PS en zo is het leven belooft een bonte verzameling van liedjes en sketches. Het viertal speelt verschillende instrumenten, waaronder een afwasborstel -want ja, waarom niet?- en bezingt meerstemmig de problematiek van de millenials. Met hun poëtische, soms ook absurdistische teksten proberen ze te balanceren, te zoeken naar houvast, te achterhalen hoe het moet, hoe het hoort, hoe anderen vinden dat het hoort. Soms lukt het. Dan staan ze overeind. Voor even.

Even toe aan een break van alle wetenschap? Train dan je lachspieren bij één van de shows van het Leids Cabaret Festival. Tijdens de #NKK17 presenteren we de toppers van de afgelopen editie. Enne, wie weet zit hier de nieuwe Dolf Jansen, Najib Amhali of Paulien Cornelisse tussen. Zij begonnen immers ook ooit hun carrière ook bij het Leids Cabaret Festival!