Menu

Programma

Het programma is rond! Hieronder zie je alle programma onderdelen. 

Let op: sommige acts zijn doorlopend, omdat het bijvoorbeeld kunstinstallaties zijn of experimenten waar je zelf aan mee kan doen. Dat zie je terug in het blokkenschema of doordat ze geen eindtijd hebben. 

Stukafest Leiden cureert: Martine en Bobbie

Categorie: Muziek

Locatie: Huiskamers Rapenburg 39b

Speeltijden: 21:45 uur, 23:00 uur

Stukafest Leiden cureert: Martine en Bobbie
icon-muziek

Singer-songwriter Bobbie Wall en verhalenverteller Martine Bakker presenteren een muzikale en verhalende voorstelling over de vraag: met wie deel jij je leven? Deels ontroerend, deels hilarisch. Liedjes en literairheid nemen je mee op een roadtrip door de Amerikaanse Deep South en laten zien: alleen ben je niet per se eenzaam en samen kun je ook alleen zijn. Herkenbaar voor iedereen die alleen is. Of samen. Of ademt.

Met studentenkamers als podium creëert het Studentenkamerfestival (kortweg Stukafest) huiskamerconcerten in intieme sfeer waarin artiesten maximaal een paar meter verwijderd zijn van de bezoekers; een ware succesformule! Stukafest biedt jaarlijks een podium aan aanstormend talent in verschillende vormen van kunst en cultuur, dans, poëzie, cabaret en theater. In Leiden vindt in 2018 de tiende editie plaats op 8 én 9 februari 2018 en tijdens de #NKK17 wordt alvast een voorproefje vertoond met The Timers en Martine en Bobbie!