Menu

Vrijwilligers

Vele handen maken licht werk en dat geldt natuurlijk ook voor de Nacht van Kunst & Kennis! Wij kunnen niet zonder de inzet van onze fantastische Nacht-krachten.

Sluit je aan bij het Nacht-krachtenteam en ontvang in ruil daarvoor gratis entree tot het festival en het eindfeest bij Augustinus, een kijkje achter de schermen van een groot evenement en een boel leuke collega’s om je heen met een ruim netwerk in de evenementenbranche!

Meld je hier aan

Vul bovenstaand formulier in om mee te doen. Je krijgt dan van ons in de komende weken bericht. Je kunt aan de slag bij de ticketverkoop, productie, ticketcontrole, hospitality en nog veel meer. Mocht je vragen hebben hierover, stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@nachtvankunstenkennis.nl.

(function(){var qs,js,q,s,d=document,gi=d.getElementById,ce=d.createElement,gt=d.getElementsByTagName,id='typef_orm',b='https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/share.typeform.com/';if(!gi.call(d,id)){js=ce.call(d,'script');js.id=id;js.src=b+'widget.js';q=gt.call(d,'script')[0];q.parentNode.insertBefore(js,q)}})()