8 december 2021

2 prachtige trouwauto’s

2 min read

De trouwauto is ingepland en het gaat dan toch echt gebeuren. Jullie gaan trouwen! Er moet hiervoor wel veel worden geregeld. Het organiseren van een trouwdag is niet iets wat je binnen een dag hebt geregeld. Er komt veel bij kijken en niet alles zal even leuk zijn om te regelen maar dit hoort er natuurlijk bij. Wat wel leuk is om te regelen is natuurlijk de trouwauto huren. Voor een man de kans om even in je droomauto te rijden en flink gas te geven. In deze blog hebben wij een aantal potentiële trouwauto’s voor je.

BMW M4

De eerste auto van deze blog is de BMW M4. Dit is een prachtige trouwauto met ongelofelijke kracht. Met maar liefst 510pk, winpower turbo motor en het erg populaire Akrapovic uitlaatsysteem is er met deze auto aan power geen gebrek. Dit beest is binnen 3,6 seconden opgetrokken naar de 100km. Niet alleen de kracht is een voordeel aan deze auto maar ook de luxe. De auto beschikt over prachtig leer interieur, xenon/led verlichting, parkeersensoren, fullmap navigatie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zeker het overwegen waard dus!

Audi R8 Capristo

De tweede auto is de Audi R8 Capristo. De Audi R8 wordt ook wel gezien als het icoon onder de sportwagens. Als je van snelheid houdt zit je bij de Audi R8 zeker niet verkeerd. De auto beschikt over een 4.2 FSI V8-motor, die garant staat voor liefst 420 pk. Trouwen doe je vaak maar één keer. Een bijzondere trouwauto, zoals de Audi R8 en de BMW M4, mag dan eenvoudigweg niet ontbreken. 

Trouwauto huren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *