Loading

wait a moment

Babykamer inrichten: hier moet je aan denken

Er is een kleine op komst. Tijd om de babykamer te verbouwen, zodat de baby een fijne plek heeft om te slapen. Er zijn een aantal dingen die absoluut niet mogen ontbreken in de kamer van de baby. Wil jij weten welke stappen je dient te volgen om de kamer in te richten? Lees dan snel verder!

Onmisbare items

De items waar je sowieso aan moet denken zijn een wiegje/ledikant, een kast en een commode. Je hebt natuurlijk een plek nodig om de baby te verschonen en om de schone kleertje in op te bergen. Na het inrichten van de kamer met deze meubels, is het tijd om de kamer aan te kleden met accessoires. Je kunt helemaal los gaan met bijvoorbeeld lampjes, kapstokken, posters en knuffels. Maar, maak het niet té gek. Een babykamer is uiteindelijk bedoeld om tot rust te komen.

Muur- en raamdecoratie

Je wilt natuurlijk de muren ook bekleden. Ga je voor een vrolijke print behang of kies je voor een mooie kleur verf? Kies verf waar geen schadelijke stoffen in zitten en zorg dat de muren ruim op tijd worden geverfd. Laat de babykamer een tijdje luchten zodat het lekker fris zal ruiken. Als het gaat over raamdecoratie is de keuze enorm. Wij raden aan om verduisterende gordijnen bijvoorbeeld te combineren met plissegordijnen op maat. Effectief én gezellig!

Als laatste tip raden wij jou aan om de babykamer te ‘testen’. Staat alles op een logische plek en kun je overal goed bij? Laat de kleine maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *