28 januari 2022

Cadeautip voor een 50-jarige

2 min read

Je vader, oom, vriend of buurman wordt 50 jaar en daarom is het tijd om dit groots aan te pakken. Haal de slingers uit de kast, begin met het ontwerp van het spandoek voor Abraham (een spandoek bestellen doe je via De Spandoekgigant) en bestel de lekkerste taart die je kunt vinden! Wanneer je deze voorbereidingen hebt getroffen, is het belangrijk dat je een passend cadeau vindt. Om jou een eindje op weg te helpen, hebben wij deze blog geschreven. Boordevol tips, dus wellicht zit het juiste cadeau er wel tussen. Succes!

Een barbecue

Een cadeau dat altijd goed is, is een barbecue! Wij raden je aan om geen elektrische barbecue te kopen, maar te gaan voor een houtskoolbarbecue. Barbecues zijn er in verschillende maten en prijsklassen. 

Platenspeler in koffer

De kans is groot dat de Abraham in kwestie nog genoeg platen in zijn kast heeft staan. Waarom zou hij deze laten verstoffen als hij ze ook kan draaien? Met een hippe platenspeler in koffer kan de jarige zijn platen weer van zolder halen!

Parachute springen

Is de jarige een echte avonturier? Dan vindt hij springen uit een vliegtuig waarschijnlijk ook heel vet! In Nederland kun je op 3 plekken parachute springen, namelijk op Texel, in Rotterdam en in Zeeland.

Stadiontour

Een stadiontour door het stadion van de favoriete club van de jarige is een origineel cadeau. Ga samen met een groepje een dagje op pad en sluit de dag af met een gezellig diner. Welke Nederlandse of zelfs buitenlandse voetbalclub gaan jullie bezoeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *