Loading

wait a moment

Dakkapel 175 hoog

dakkapellen Amsterdam

Als je opzoek bent naar een dakkapel voor in je woning dan is het natuurlijk fijn als dit goed en veilig gedaan wordt en bevestigd wordt. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je een dakkapel 175 hoog wilt, dit zijn erg hoge dakkapellen die zorgen voor genoeg licht overdag wat natuurlijk fijn is als je bijvoorbeeld op zolder je bed hebt staan en er daardoor ook genoeg licht naar binnen kan komen. 

dakkapel 175 hoog

De prijzen en de hoogtes

 De prijzen van deze hoogte zijn wel hoog, je zit al gauw aan de 6000 euro, dus wil je er graag 1 aanschaffen dan is het handig om hiervoor vooraf al een beetje voor te gaan sparen. Je hebt zelf dakkapellen van 5 meter , deze kosten tussen de 8000 en 9000 euro, dit komt omdat de apparatuur die nodig is om deze naar boven te tillen best hoog is en lastig om aan te komen, daarnaast werken er meerdere mensen mee om je dakkapel op je dak te kunnen krijgen en die moeten natuurlijk ook betaald krijgen. Dus hou hier rekening mee als je eraan denkt om een dakkapel aan te gaan schaffen zodat je niet voor verrassingen komt te staan, dit zou natuurlijk erg vervelend zijn.

Wat nog meer?

Naast de hoogtes en prijzen is het ook gewoon erg handig om een dakkapel te hebben op een donkere plek, door deze aan te schaffen zorg je voor een goede licht ruimte en zorg je ook voor een mooiere uitstraling, meer ruimte en meer opslagruimte, ook kun je er makkelijk lopen aangezien je nu een stuk veel hoger dak hebt. Dus heb je interesse om een dakkapel aan te gaan schaffen dan is het handig om hiervoor te sparen en ook genoeg informatie over vinden zodat je weet wat je wilt gaan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *