8 december 2021

De lekkerste champagne voor oud en nieuw

2 min read

Nog een paar maanden en dat is het eindelijk weer tijd voor de feestdagen, de gezelligste periode om met vrienden en familie het jaar af te sluiten en te proosten op alle goede voornemens. Maar met welke champagne ga jij dit verschrikkelijke corona-jaar mee afsluiten?

Billecart-Salmon Brut Réserve

De Billecart-Salmon is een heerlijke frisse en lichte champagne samengesteld van de chardonnay, pinot noir en pinot meunier. In de neus herken je een goed evenwicht van heerlijke fruit aroma’s (peer) en blijft de smaak verrassen tot de laatste slok.

Deze champagne is ideaal als aperitief en allrounder aan tafel, waardoor deze dus ook zeer geschikt is om mee te toasten op oudejaarsavond. 

Billecart-Salmon Brut Rosé

Naast de Brut Réserve is er ook een Brut Rosé, de zoetere maar even elegante champagne met een lichtroze kleur en een hypnotiserende gouden gloed van rijkdom. Rode vruchten zijn snel te herkennen in de geur en op de tong een frisse maar evenwichtige tintel. Ideaal voor de Rosé liefhebbers..

Jacquesson Cuvée 742

Deze mousserende, droge en zeer complexe champagne is niet weggelegd voor de snelle drinker wanneer de klok 12 uur slaat. Aroma’s van limoen, peer, rokerig en geroosterde hazelnoten met een vleugje honing moet je voorzichtig slok voor slok van genieten. Op de tong een fijne mousse met kenmerken van citrusvruchten en gedroogd fruit. Dit fles zal alle gasten versteld laten staan en van iedereen een champagne liefhebber maken.

Waar kan je deze flessen kopen

Ben je nieuwsgierig of al overgehaald om een heerlijke fles champagne te halen voor de oudejaarsviering? Dan heb je waarschijnlijk al door dat je deze niet zomaar in de supermarkt kan kopen. De betere flessen zijn vaak alleen beschikbaar bij een slijterij of in dit geval bij degoudenton.nl. Je kan tegenwoordig gemakkelijk en snel jouw favoriete wijnen en champagnes online bestellen vanuit je luie stoel. Op die manier hou jij tijd en energie over om de feestdagen optimaal te vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *