28 januari 2022

De leukste schoenenmerken van het moment (2020 editie)

2 min read

Zowel mannen als vrouwen in Nederland hebben hun eigen voorkeur voor merken. Dit hangt vaak af van de pasvorm, kwaliteit, prijs maar ook van duurzaamheid. Het aantal schoenenmerken neemt gigantisch toe de laatste jaren. Maar dit wilt niet zeggen dat de merken die al een tijdje meegaan niet innoveren. Want ook de oudere merken zorgen er voor dat ze niet stilzitten. Ben je benieuwd welke merken de leukste vna het jaar zijn? Lees dan even door.

Shabbies

De Shabbies komen voornamelijk rond de winter veel naar voren. Dit merk is opgericht door Fred de la Bretoniere en is enorm in trek in Nederland. Het merk is een Amsterdams merk en daardoor ook erg populair onder de Nederlanders. Shabbies zijn voornamelijk ook erg populair onder Amsterdamse dames vanwege de kwaliteit van het merk en de ideale pasvorm. De Shabbies zij ideaal voor de stoerdere vrouw die bereid is om iets meer te betalen maar dit is wel waar voor je geld.

Panama Jack

Het merk Panama Jack is ook ideaal voor de wintermaanden waarin je koude voeten krijgt. Panama Jack is een stoer merk met lekkere wol aan de binnenkant van de schoenen. Je kan deze schoenen voor zowel mannen als vrouwen kopen. De kwaliteit van deze schoenen zijn ongekend en dat blijkt wel als je ze voor het eerst gaat dragen. Na een tijdje weet je het helemaal zeker want ze gaan erg lang mee. De pasvorm blijft daarnaast erg goed. Een ideale schoenen om lekker warm mee te lopen.

UGG

Als je warme voeten wilt dan zeg je natuurlijk UGG! Deze prachtige laarzen en schoenen zijn en ware hit geworden. Een aantal jaren geleden liep iedereen er mee. Van man tot aan vrouwen. De prachtige binnenkant met heerlijk echt wol is een ware klassieker voor deze schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *