28 januari 2022

Kunstige cadeau’s voor iedereen

2 min read

We geven elkaar graag zo nu en dan een cadeautje. Gewoon omdat we onze waardering willen laten blijken of als herinnering aan een jubileum of afscheid. Een uniek cadeau vinden voor de jubilaris valt soms nog niet mee. Bloemen of drankpakketten zijn weliswaar leuk maar zijn na verloop van tijd weg. Wanneer je kiest voor kunst van Artihove als cadeau geef je iets blijvends dat daarnaast ook nog uniek is.

Beeldentuin 

Een afscheid van een collega met wie je jarenlang naar volle tevredenheid hebt samengewerkt verdiend een mooi cadeau. Afscheidscadeau werk kopen doe je online of tijdens een bezoek aan de beeldentuin. Hier kun je alle sculpturen bekijken. Vind je toch niet precies dat wat je zoekt dan is er een mogelijkheid om een sculptuur of ander kunstwerk in opdracht te laten maken. Zo heb je wel een heel uniek cadeau wat zeker gewaardeerd zal worden

Bronzen beeldjes en sculpturen

Een bronzen beeldje, eventueel voorzien van een tekstplaatje, is een alom gewaardeerd cadeau. Brons heeft een warme uitstraling en past in elke inrichting. Wat dacht je van een bronzen beeldje dat het werk of de hobby uitbeeldt van je collega? Bronzen beeldjes bestellen kan eenvoudig via de website. Wanneer je besteld voor 13.00 uur kan het cadeau morgen al in huis zijn. Met uitzondering van kunst in opdracht uiteraard. Dat is maatwerk en vergt meer tijd. Beeldjes van Artihove zijn een uniek en toch betaalbaar cadeau voor iedereen.

Photo-art, Schilderijen, en andere kunstobjecten

Naast beelden biedt artihove nog tal van andere kunstobjecten aan. Dat kan gaan van woondecoratie tot tuinbeeld en van photoart tot schilderij. Zoek je een cadeau voor iemand en wil je echt iets unieks vinden dan moet je zeker een kijkje nemen op de website. Daar vind je geschenken voor elke gelegenheid die een uniek cadeau verdiend. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *