Loading

wait a moment

Milwaukee kitspuit

Het merk Milwaukee is opgericht in 1924. Sindsdien produceert het bedrijf het beste elektrische gereedschap en toebehoren voor de professional. Milwaukee staat voor de hoogste kwaliteit professioneel gereedschap.

Milwaukee kitspuiten

De Milwaukee kitspuit is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn volledig elektrische kitspuiten verkrijgbaar, met of zonder accu en met verschillende patroonhouders. Ook heeft Milwaukee handpistolen of luchtdrukpistolen. Voor ieder wat wils.  

Kitspuiten Milwaukee met accu

Er zijn verschillende kitspuiten met accu te vinden in het assortiment. Bijvoorbeeld de volledig elektrische kitspuit. Deze subcompacte lijmpistool is verkrijgbaar met of zonder accu of lader en heeft een 310 ml patroonhouder. Met zijn drukkracht tot 1780 N geeft deze lijmpistool optimale prestaties, zelfs bij koude temperaturen. Door zijn grootte is er een minimale terugslag en constante stroom. Voor het optimatlersen van duurzaamheid en werkduur van zowel de machine als accu heeft dit pistool een individuele accucel bewaking en de ingebouwde brandstofmeter geeft de resterende accu-werktijd aan. 

Hand pistolen van Milwaukee

De handpistolen, handdrukpistolen of handmatige pistolen zijn betrouwbaar in de handeling en goed controleerbaar. Een handkitpistool is ideaal voor moeilijk te kitten oppervlakken. Het is geschikt voor langdurig en intensief gebruik.

Pneumatische of luchtdrukpistool 

Pneumatische of luchtdrukpistolen zijn ideaal voor compacte ruimtes. Ze zijn eenvoudig te bedienen en hebben een maximale pneumatische druk van 8 bar. Deze luchtdrukpistolen zijn voor comfortabel gebruik en snelle en betrouwbare bediening. 

Service en advies

Van Dijken Pro staat klaar om te helpen en professioneel advies te geven waar nodig. Bestellen kan eenvoudig online, 24 uur per dag. De bestelling wordt gratis geleverd vanaf 99 euro en dit gebeurd snel en betrouwbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *