Loading

wait a moment

Monitorarmen vereenvoudigen jouw productiviteit

Een monitorarm is een geweldig apparaat dat veel meer mogelijk maakt dan een comfortabele werkhouding en een geweldige verlichting van de ogen – door de juiste ergonomie op het bureau. Omdat het een essentieel onderdeel is van een gezonde kantoorergonomie in de manier waarop het beweging stimuleert, draagt ​​het bij aan een grotere productiviteit en welzijn die verder gaat dan alleen het waarborgen van fysiek comfort.

Dit artikel zal je alles vertellen wat je moet weten over hoe ze werken en helpen je erachter te komen welke stijl van de monitorarm het beste is voor jouw specifieke behoeften.

Wat is een monitorarm?

Een monitorarm is een robotachtige arm die aan jouw bureau, muur of plafond wordt bevestigd en jouw monitor op jouw persoonlijke ideale hoogte brengt. Het past zich gemakkelijk aan jouw werkstijl aan – of u nu staat, zit of een combinatie van beide doet gedurende de dag.

Waarom heb ik een monitorarm nodig?

Allereerst is het van cruciaal belang om jouw monitor op de ideale, ergonomische hoogte te zetten om jouw meest comfortabele werkhouding te vinden. Een goede houding verlicht de belasting van het bovenlichaam en de rug, die voorheen werd veroorzaakt door voorover gebogen of onhandig achterover leunen om jouw scherm te kunnen zien. Met een monitorarm kun je ook de hoogte, diepte en hoek van jouw monitor aanpassen om de opstelling te vinden die perfect werkt voor jouw lichaam en workflow.

Met een computermonitorarm kun je eenvoudig jouw scherm verschuiven en je werk delen met collega’s. Als deze functie belangrijk voor je is, zorg er dan voor dat het model waarvoor je kiest 180 ° horizontale rotatie belooft en gemakkelijk heen en weer kan worden gedraaid. Aan de andere kant is het bewezen dat gebogen schermen de productiviteit verhogen en tegelijkertijd meer comfort bieden, omdat de kromming de zijkanten en hoeken van het scherm dichter bij jouw ogen brengt, waardoor de hoeveelheid beweging die nodig is om te navigeren wordt verminderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *