Loading

wait a moment

Opvallen met jouw pand

Wanneer je een bedrijfspand hebt op een plek die wat minder snel bezocht wordt, bijvoorbeeld langs de snelweg, dan kan je er voor zorgen dat je pand goed opvalt. Hierdoor kijken mensen naar je pand en zullen ze jouw bedrijf onthouden en eventueel opzoeken. Een opvallend en representatief bedrijfspand is daarom belangrijk, het is namelijk het visitekaartje van jouw bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw pand nou goed opvalt? Wij hebben wat tips waarmee je jouw pand kan laten opvallen en waarmee je nieuwe klanten kan trekken. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder hieronder. 

Maak gebruik van vlaggen 

Wat een slimme en redelijk gemakkelijke optie is om jouw pand te laten opvallen is door vlaggen te plaatsen rondom het pand. Hiermee trek je de aandacht van omstanders en zo zorg je ervoor dat jouw pand opvalt. Mensen die voorbij rijden of lopen lezen automatisch wat er op de vlaggen staat en zo zien ze dan ook sneller jouw bedrijf. Een goed idee is dan ook om deze zelf te ontwerpen. Je kunt eigen vlaggen bedrukken en printen met jouw eigen design en informatie over je bedrijf. Hierdoor is deze informatie makkelijk en goed zichtbaar voor iedereen die langs komt. Hiermee val je gegarandeerd op bij de voorbijgangers. 

Laat je logo zien 

Wat altijd een goed idee is, is om gebruik te maken van je logo. Een logo onthouden mensen erg goed en deze kan je dan ook op verschillende manieren gebruiken. Op de vlaggen die al eerder genoemd zijn kan je natuurlijk ook je logo verwerken, zo is dit meteen zichtbaar bij voorbijgangers. Ook kan je jouw logo groot laten plaatsen op je pand, hiermee doe je eigenlijk automatisch al aan een soort reclame. Je logo blijft in het hoofd zitten van de voorbijgangers. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *