28 januari 2022

Originele verjaardagscadeautjes

2 min read

Is binnenkort iemand die je kent jarig, maar weet je nog niet wat je moet geven? Geen zorgen! Wij geven je in dit artikel graag wat inspiratie. We begrijpen dat je niet aan wilt komen met een standaard cadeau en daarom hebben wij de meest originele suggesties voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder en doe er je voordeel mee!

Wat zijn de hobby’s van de ontvanger?

Het aller beste is natuurlijk om een cadeau te zoeken dat aansluit op de hobby’s en interesses van de ontvanger. Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau vrouw? Probeer je dan in haar te verplaatsen en wat ze leuk zou vinden om te krijgen. Doet ze een bepaalde sport? Houd ze van dansen? Of kun je misschien iets leuks verzinnen voor het interieur? Zo heeft de ontvanger echt iets aan het cadeau en weet je zeker dat het in de smaak valt.

Dagje weg

Het is natuurlijk leuk om een tastbaar cadeau te geven, maar iets wat iemand helemaal niet ziet aankomen is een dagje weg. Koop een leuk kaartje en schrijf hierin de verrassing! Je kunt ervoor kiezen om zelf een dagje weg te gaan met de jarige, maar je kunt de jarige ook zelf laten bepalen met wie hij of zij gaat. Zo kun je ook kaartjes kopen voor een voorstelling of museum, waarbij je de ontvanger zelf laat bepalen met wie ze gaan. Het nadeel hiervan is wel dat de jarige alsnog dingen zelf moet gaan regelen, dus het is natuurlijk beter om zelf mee te gaan. Plus dan heb je zelf ook een leuk dagje uit!

Kleding

We denken er niet meteen aan als we het hebben over verjaardagscadeautjes, maar het is erg origineel om kleding te geven! Zorg er dan natuurlijk wel even voor dat je de maat weet van de ontvanger. Zo is het leuk om een hippe jas te geven of een lekkere warme hoodie in de winter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *