28 januari 2022

Prachtige volle borsten

2 min read
zoutwaterprothesen

Het kan voorkomen dat je als vrouw onzeker bent over je borsten, in de zomer heb je er geen goed gevoel over wanneer je in een badpak of bikini loopt. Tegenwoordig is het niet nodig meer, om met deze gevoelens rond te blijven lopen. Door het inbrengen van zoutwaterprothesen heb je weer prachtige volle borsten waar je trots op mag zijn, het verschil met natuurlijke borsten is niet te zien. De ingreep is relatief eenvoudig, arenborghoeve.nl is gespecialiseert in het uitvoeren van een borstvergroting.

zoutwaterprothesen

De borstprothese

Er zijn verschillende soorten borstprothesen die je in kunt laten brengen, er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van zoutwaterprothesen, omdat siliconen een onnatuurlijke stof is. Verder bestaat de mogelijkheid dat de stoffen zich verspreiden door het lichaam en ergens anders terecht komen, daarom wordt er niet veel gebruik meer gemaakt van siliconen implantaten. Er zijn ook veel vrouwen die klachten hebben gekregen van deze implantaten, grootste nadeel is het niet lichaamseigen materiaal wat wordt gebruikt.

Veilig een borstvergroting laten doen

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je op een veilige en vertrouwde wijze een borstvergroting kunt laten uitvoeren, door gebruik te maken van zoutwaterprothesen verklein je de kans op complicaties enorm. Het grootste voordeel van deze prothese is, dat het lichaam ze ziet als lichaamseigen stof waardoor de kans op ontstekingen en afstoten afneemt. De prothese voelt praktisch hetzelfde aan als eigen weefsel, en de omhulling is zeer sterk waardoor deze niet kan scheuren. Door de fabrikant wordt er garantie gegeven van acht jaar op de prothese.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *