8 december 2021

Ruim assortiment kersthuisjes

2 min read

Wanneer het weer wat kouder wordt en je langzaam begint af te tellen naar de maand december komt dat fijne gevoel van kerst weer naar boven drijven. Vele tradities komen weer voorbij: van het gezellige kerstdiner met de schoonfamilie tot het optuigen van de boom en van de inkopen voor het kerstontbijt tot aan de aanschaf van mooie nieuwe kerstspulletjes. Daarbij mogen de traditionele Lemax kersthuisjes natuurlijk niet ontbreken. Lemax heeft hierin prachtige exemplaren. Sinds 1990  maakt deze firma de mooiste kerstdorpen en kersthuisjes. Je kunt ze in allerlei vormen, thema’s, maten en soorten vinden. Zo weet je zeker dat je een huisje kunt vinden dat precies bij je past. Doordat de producten van hoogwaardig materiaal gemaakt zijn, ben je ook verzekerd van een lange levensduur en kun je vele kerstdagen genieten van de sprookjesachtige miniaturen. Van mooi verlichte kerkjes tot winkeltjes en van ijsbanen tot ware miniatuur kerstuitgaves van attracties uit de Efteling: je vindt ze hier allemaal.

LUVILLE

Één van de miniaturen die direct in het oog springt en zich ook nog eens in het wat goedkopere segment bevindt, is de Luville fireworks seller. Het is een miniatuur huisje met kerstboompje en verlichting waar vuurpijlen worden verkocht. Deze miniatuur behoort tot het thema Molendam, waarvan je nog veel meer huisjes en accessoires kunt aanschaffen om je collectie volledig te maken. Deze miniatuur vuurwerkwinkel werkt op twee AA-batterijen of op een 3V luville adapter. Beiden zijn niet inbegrepen, dus deze kun je er nog los bijkopen. Het vuurwerkhuisje is ongeveer 13 cm hoog en geeft verder geen geluid en beweegt niet. Echter is deze wel prachtig verlicht zodat hij direct opvalt in je kerstdorp.

INSPIRATIE

Het maken en ontwerpen van een kerstdorp is iets wat nooit even vanzelf gaat. Je hebt tegenwoordig ook enorm veel keuze in miniaturen en accessoires om tot een prachtig resultaat te komen. Gelukkig kun je gemakkelijk inspiratie op doen door bijvoorbeeld te kiezen voor een bepaald thema. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze om het thema Caddington village te kiezen. Hierin komt een echte victoriaanse stijl naar voren waarin ook een kathedraal als centraal punt is aangewezen. Zo kies je voor een echte eyecatcher! Ook kun je kiezen voor iets echt Amerikaans zoals je dat in vele kerstfilms voorbij ziet komen. Je kiest dan voor het thema Harvest Crossing. In dit thema zie je veel traditionele huisjes en winkels en weet je met alle verlichting die erbij zit dat het volledig tot leven komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *