28 januari 2022

Tips om beter te worden in Wordfeud

2 min read

Een spelletje wat erg populair is geworden over de laatste jaren is Wordfeud. Hierbij wordt je creativiteit en woordenkennis even flink op de proef gesteld. Heb jij altijd moeite met het maken van goede woorden, waarbij je ook nog eens zoveel mogelijk punten kan scoren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij geven je in dit artikel namelijk een paar tips, waarmee je veel beter zal worden met Wordfeud. Lees dus snel verder en doe er je voordeel mee!

Je eerste beurt

Ben je als eerste aan de beurt en mag je een woord neerleggen? Dan kun je er voor kiezen om te passen en de beurt over te laten gaan naar je tegenstander. Dit komt doordat je waarschijnlijk met je eerste beurt nog geen goed woord kan maken. Dan kun je beter wachten tot je betere letters hebt en woorden kan vormen met meer woordwaarde.

Letters ruilen

Probeer tijdens het spelen zo min mogelijk letters te ruilen. Hiermee geef je eigenlijk je tegenstander de kans om op je in te lopen en betere woorden te maken. Heb je lastige letters en wil je deze ruilen? Probeer deze dan toch nog even te houden. Je ziet vaak dat je dan toch ineens woorden kan vormen met deze letters. Denk bijvoorbeeld aan woorden met een X.

Wordfeud helper
Kom je er echt niet uit? Dan bestaat er ook altijd nog de Wordfeud helper. Dit is een functie die je helpt om sneller een goed woord neer te leggen. Dit kun je doen in de app of opzoeken op het internet. Op deze manier raak je ook sneller letters kwijt waar je in de eerste instantie geen woord mee wist te maken. Soms zie je zelf gewoon even woorden over het hoofd, die heel makkelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *