28 januari 2022

Waarom de hele wereld dol is op de sandalen van Birkenstock

2 min read

Ben je al bekend met de sandalen van Birkenstock? Birkenstock is een footwear merk van Duitse komaf en is opgericht in 1774. Bij Duitse producten weet je twee dingen zeker; degelijke kwaliteit waar je nog jarenlang plezier van hebt. Dit is terug te zien aan de positie van het merk Birkenstock in de top 5 footwear merken van de wereld. Birkenstock is al jaren een begrip in deze top en dat is natuurlijk niet voor niks. Het is zelfs zo groot geworden in de afgelopen jaren dat maar liefst 1 op de 4 mensen in Duitsland, die werkt in de schoenindustrie, werkt aan de uiterst comfortabele sandalen en slippers van Birkenstock. Maar waarom is Birkenstock nou zo populair? In dit artikel lees je er alles over!

Gebruik van hoogwaardige & duurzame materialen

Bij het vervaardigen van de Birkenstock sandalen wordt er enkel gebruikgemaakt van materialen die een bewezen hoge kwaliteit hebben. Daarnaast kiezen zij voor materialen met duurzame eigenschappen, waardoor je verzekerd bent van topkwaliteit gedurende meerdere jaren. De materialen natuurlatex en suède zorgen voor een zacht en een comfortabel gevoel. Mensen die regelmatig slippers of sandalen van het merk Birkenstock dragen geven aan dat het nét voelt als een tweede huid. Thuis of op vakantie, de sandalen van Birkenstock zijn geschikt voor ieder moment.

Anatomisch voetbed

Een andere unieke eigenschap wat ervoor gezorgd heeft dat mensen zo fan van Birkenstock sandalen zijn geworden is het anatomische voetbed. Deze unieke uitvinding kost maar liefst 117 stappen en zorgt ervoor dat jouw voeten perfect ondersteund worden. Hierdoor wordt je rug ontlast, waardoor lopen en staan een stuk comfortabeler is. Het geïntegreerde schuimkussen van flexibel kurklatex vormt zich na verloop van tijd naar je voet, zodat de pasvorm nóg beter wordt en het niveau van comfort nog hoger. Dit wil jij toch ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *