28 januari 2022

Wat doe jij met je bonus?

2 min read

Je hebt de afgelopen tijd enorm hard gewerkt, de resultaten om je werk zijn enorm goed en dit is ook je leidinggevende niet ontvallen. Hij heeft je daarom zojuist apart genomen en verteld dat jij deze maand een leuke bonus krijgt. Naast dat het een blijk van waardering is, ben jij blij met het extra geld. Je hebt nu eindelijk wat financiële ruimte om eens iets leuks te doen. Waarschijnlijk heb je zelf al een idee, maar wij geven je toch nog wat extra tips!

Kleding en schoenen

Loop jij eigenlijk al tijden in dezelfde kleding? Zijn jouw schoenen toe aan vernieuwing? Dan is dit hét moment om dit te kopen. Kleding, en zeker schoenen, wordt steeds duurder en dit zul je ook merken in de portemonnee. Nu je een extra buffer hebt, kun jij voor de aankomende tijd jouw kledingkast weer vullen. Heb jij een maatje meer? Koop dan je grote maten herenkleding via Melvinsi. Zij bieden goedkope grote maten kleding heren aan gericht op de man met een maatje meer.

Koop een gadget

In je hoofd ratelt het al; welke televisie zal ik kopen? Zal ik nu eindelijk dan die playstation kopen. Een bonus zorgt er natuurlijk voor dat je eenmalig een iets grotere aankoop kunt doen. Denk wel goed na over wat je koopt; een playstation is wel een eenmalige aankoop, maar je moet natuurlijk daarna ook ‘dure’ spellen kopen.

Weekendje weg of vakantie

Spullen zijn leuk, maar uiteindelijk gaat het om het maken van herinneringen. Het ligt even aan de grote van je bonus, maar wat dacht je van een weekendje weg, stedentrip of misschien wel een vakantie? Heerlijk even tot rust komen, de wereld ontdekken en (samen) herinneringen maken. 

Laat ons even weten wat je gaat doen! Heb jij nog tips of andere leuke ideeen? Dan horen wij dat graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *