8 december 2021

Wat zijn de sieradentrends voor het nieuwe jaar?

2 min read

Elk jaar weer staan er nieuwe sieradentrends centraal. Zeker nu de feestdagen eraan komen is dit erg handig om te weten. Het is immers al bijna 2021. Wellicht wil je een sieraad kopen voor iemand of dit zelf op je wensenlijstje zetten. Maar wat zijn nu de actuele trends van dit moment? Wij vertellen je er graag alles over! Lees dus snel verder.

Bloemen

Komend jaar zijn de bloemetjes weer helemaal terug! Deze bloemetjes kunnen voorkomen als printjes op sieraden, maar ook als graveringen of bedrukkingen. Deze sieraden staan symbool voor persoonlijke groei en heeft dus ook gelijk een mooie betekenis. Veel bloemetjes worden ook met de hand gemaakt en op sieraden gezet. Hierdoor is ieder item uniek!

Schakelsieraden

Net zoals de trend van Buddha to Buddha van grove sieraden, zien we deze komend jaar terugkomen in de vorm van schakels. Zo zul je veel kettingen, armbanden én zelfs ringen zien met grove of smalle schakels. Dit geeft een stoere look én kun je dragen bij elk soort outfit. Dit soort sieraden dienen vaak als échte eyecatcher. 

Oorbellen

Oorbellen werden natuurlijk al door veel mensen gedragen, maar nu zijn ze helemaal niet meer weg te denken uit het modebeeld. Komend jaar zijn zowel grote als kleine oorbellen erg hip. Het gaat hierbij vooral om de combinatie ervan. Je ziet veel vrouwen met meerdere gaatjes in hun oren. Zo is het erg leuk om een hangoorbel in te doen of een ringetje en om dit te combineren met een knopje. Dit noemen ze zelfs een ‘earparty’.

Vintage

De vintage look komt weer helemaal terug! Het is een stijlbegrip geworden bij zowel kleding als sieraden. Deze sieraden kun je goed combineren met moderne en hippe kleding. Bij vintage sieraden kun je denken aan zegelringen, smalle gouden kettinkjes of gevlochten sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *