8 december 2021

Zo verkoop jij jouw huis

2 min read

De Vos Makelaardij is dé makelaar van Leeuwarden. Bij De Vos Makelaardij kan je terecht voor het aanschaffen en verkopen van je woning. Ook is De Vos Makelaardij aangesloten bij de Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en ook bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Deze instituten werken volgens een algemeen proces waar de waarde zo accuraat mogelijk getaxeerd kan worden. Dit is van belang om tevens ingeschakeld te kunnen worden voor een gevalideerd taxatierapport. 

De Vos Makelaardij staat altijd klaar om je te begeleiden bij de koop en/of verkoop van je woning. Dit moet zorgvuldig gebeuren en hiervoor is het dan ook noodzakelijk om de juiste kopers en verkopers uit te zoeken die een aanbod hebben die aansluit op je wensen en die er voor je zijn.

Een huis kopen

Een huis kopen neemt veel spanningen met zich mee: het is een grote investering, er zijn gigantisch veel keuzes die zorgvuldig afgewogen moeten worden en er is een risico dat er iets mis is of er een gebrek is waardoor je bovenop je investering ook nog extra moet investeren voor het onderhoud of de reparatie van je woning.

Een huis verkopen

Een huis verkopen brengt minder risico’s met zich mee aangezien het aanbod van het aantal huizen erg laag is ten opzichte van de vraag naar een woning. Een aantal jaar geleden was het lastig om je huis te verkopen en mensen kampten met meerdere hypotheken, maar gelukkig is dat tegenwoordig anders voor de verkopers: ze kunnen, wanneer ze een alternatieve woonplaats hebben, direct van het huis afkomen en intrekken in de nieuwe woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *